test
Verbouwing woonhuis Zuidwolde
verbouwing zuidwolde

Onze Diensten

Ons motto "Hart voor elk bouwkundig werk" staat voor ELK werk: van het afhangen van een deur tot complete nieuwbouw. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en vakmanschap. Als u bij ons een offerte aanvraagd komen wij bij u langs om de huidige situatie op te nemen en uw wensen door te nemen. Ook is het mogelijk, als u dat liever heeft, dat wij een offerte maken aan de hand van een goed gekeurde bouwtekening. Indien u nog geen vergunning heeft kunnen wij u ook een richtprijs geven, bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis.

Dakkapellen

De door ons te plaatsen dakkapellen worden in 1 dag glas- en waterdicht geplaatst. Op de tweede dag realiseren we de binnenafwerking. U heeft dus vlot een complete dakkapel op uw woning staan, geheel naar uw wens: van eenvoudig tot complex, en in alle gevallen netjes geplaatst en vakkundig afgewerkt. Wij leveren geen standaard dakkapellen maar onze dakkapellen worden nog ter plekken gemaakt en geplaatst.

Nieuw- en verbouw/aan- en opbouw

  • Ruimtegebrek?
  • U wilt uw bestaande bijgebouw verbouwen of renoveren?
  • U wilt graag groter wonen maar u wilt niet verhuizen?

Wij bedenken samen met u de oplossing! Misschien in de vorm van een aan- of opbouw, misschien door een wijziging in de bestaande bouw. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt! Dankzij onze gedurende vele jaren opgebouwde kennis en expertise zien wij vaak mogelijkheden waar u als klant nog niet bij had stilgestaan.

Kasten, kantoormeubelen e.d.

Bij ons kunt u ook terecht voor het maken, plaatsen en desgewenst zelfs voor het ontwerpen van kasten, badkamermeubelen en wandmeubelen. U kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten realiseren. Vaak kan u dat een heel veel geld besparen.

Keukens plaatsen

U heeft een keuken gekocht maar deze wordt niet standaard geplaatst? Wij maken vrijblijvend een offerte voor u, desgewenst inclusief stucwerk, elektra- en loodgieterswerk.

Badkamers

Toe aan een nieuwe badkamer? Bouwbedrijf Charles van Breukelen is onder anderen gespecialiseerd in het renoveren van uw badkamer. Wij luisteren graag naar uw wensen, die wij eventueel in samenwerking met onze vaste onderaannemer tot in de puntjes uitwerken.

Stucadoorswerk, loodgieterswerk, electrawerk

Wij werken al jaren samen met onze vaste en gespecialiseerde onderaannemers. Zij staan net als wij garant voor kwaliteit en vakmanschap en ook onze partners werken uitsluitend met de beste materialen .

Tuinhuisjes, houten tuinmeubelen e.d.

Lampen gemaakt van hout, slapen in een Pipo huifkar, een boomhut in de tuin, nieuwe houten tuinmeubelen en dit wilt u zelf ontwerpen? Steigerdelen meubelen extra voordelig? Bij Bouwbedrijf Charles van Breukelen kan het allemaal!

Tekeningen/bouwaanvraag indienen

Wilt u advies bij het aanvragen van een vergunning of wilt u een bouwtekening laten maken? Wij werken al jaren samen met een zeer vakkundig architectenbureau, welke wij u van harte kunnen aanbevelen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij berekenen geen voorrij kosten.