test
Verbouwing woonhuis Zuidwolde
verbouwing zuidwolde

Renovatie

Bouwbedrijf Charles van Breukelen is gespecialiseerd in de ambachtelijke bouwmethoden, renovaties en verbouwingen. Mocht u plannen hebben voor het renoveren van uw woning, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen door te nemen. Wij geven u hierbij graag tips en adviezen en denken met u mee om uw plannen in optima forma ten uitvoer te brengen!

renovatie door charles van breukelen

Visie op renoveren van Bouwbedrijf Charles van Breukelen

Bij het renoveren van woningen vinden wij, Bouwbedrijf Charles van Breukelen het erg belangrijk om het karakteristieke aan een woning te bewaren en de wensen van de klant daarin te verwerken. Dit kan variëren van de typische kenmerken van een boerderijwoning in Drenthe of Overijssel tot een jaren ’20 woning in Utrecht. En hierbij kan het gaan om een enkele kamer, om een aanbouw, een uitbouw of om een complete woningrenovatie!

Bij het de renovatie of een verbouwing van een woning is het aan te bevelen dat de huidige stijl van de woning doorgevoerd wordt. Bijvoorbeeld een sierlijke dakgoot in de stijl van het huis, mooi afgewerkte plinten in het huis of een mooie veranda passend bij de stijl van de woning. Heerlijk voor de warme zomeravonden (zie onze fotoboek).
Daarnaast kan het echter ook heel mooi zijn om een deel van de woning juist van een geheel andere stijl te voorzien dan de bestaande lijnen. Bijvoorbeeld een moderne badkamer in een jaren 20 woning, met de kleine details de terug verwijzen naar oorspronkelijke stijl van de woning. Of het plaatsen van een wandmeubel of badkamermeubel, bijvoorbeeld ter vervanging van de oude, geheel naar eigen wens.

Uiteraard is uw wens leidend in onze uitvoering!

renovatie huizen

Sleutelwoord Bouwbedrijf Charles van Breukelen : Flexibiliteit

Gedurende de uitvoering van uw opdracht blijven wij uitermate flexibel in het toepassen van door u bedachte of door ons geadviseerde wijzigingen. Het is heel goed mogelijk dat de eerste resultaten van een verbouwing leiden tot “voortschrijdend inzicht” waardoor uw wensen voor de verdere uitvoer van het project veranderen. Ook in dit opzicht denken we met u mee en we zullen u op maat informeren over eventuele meer- of minderkosten die dit eventueel met zich meebrengt. In goed overleg is er enorm veel mogelijk!