bijkerk
opbouw
erkers
sterenborg

ONS BEDRIJF

Ons bedrijf: Bouwbedrijf Charles van Breukelen vof bestaat uit Coen van der Wansem en Charles van Breukelen
Ons bouwbedrijf is gevestigd in Soest en kantoor houdende te Zuidwolde Drenthe.

Ons motto "Hart voor elk bouwkundig werk" staat voor ELK werk: van het afhangen van een deur tot complete nieuwbouw en renovatie. Wij werken uitsluitend met de beste materialen, vakmanschap en vaste onderaannemers. U weet dus bij ons al gauw wie u over de vloer krijgt en wie uw vaste aanspreekpunt is. Wel zo gemakkelijk en vertrouwd.
Als u bij ons een offerte aanvraagt komt Charles van Breukelen namens het bouwbedrijf bij u langs om de huidige situatie op te nemen en uw wensen door te nemen. Ook spreekt hij met u af wanneer de offerte klaar kan zijn of wanneer u hem wilt hebben

Ook is het mogelijk, als u dat liever heeft, dat wij een offerte maken aan de hand van een goedgekeurde bouwtekening. Indien u nog geen vergunning heeft kunnen wij u ook een richtprijs geven, bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis of het plaatsen van een aanbouw.

Werkgebied Bouwbedrijf Charles van Breukelen

Ons werk gebied is Utrecht, Zuiden van Noord Holland, Drenthe, Overijsel en Gelderland. Bel ons voor het maken van een afspraak en we komen, geheel vrijblijvend graag bij u langs.

Garanties

Wij bieden u garanties via de door ons bij de kamer van koophandel te Amersfoort gedeponeerde Algemene Leveringvoorwaarden. Deze kunnen wij op uw verzoek kostenloos doen toekomen. Wij zijn niet aangesloten bij een vakvereniging, maar bieden u onze persoonlijke garanties. Wij factureren altijd achteraf, afhankelijk van de grootte van de opdracht al dan niet in termijnen. Wij vragen nooit om een aanbetaling. U betaald dus altijd voor hetgeen wij al geleverd hebben: zowel de arbeid als de materialen.

Dit geldt ook voor het werk van eventueel door ons ingeschakelde onderaannemers.

Bouwbedrijf Charles van Breukelen berekent geen voorrijkosten en al onze offertes zijn geheel vrijblijvend.